Ο πρώην επιθετικός της Τζένοα, Πάτο Αγκιλέρα, διακομίστηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο Μοντεβίδεο, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Αυτό ανακοινώθηκε από το σάιτ του ιταλικού συλλόγου, σημειώνοντας ότι όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονται στο πλευρό του άλλοτε διεθνούς Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή. Ο Αγκιλέρα εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή και ήδη έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για στεφανιαία νόσο, που ήταν επιτυχείς. Ο Αγκιλέρα υπήρξε ένας από τους ηγέτες της εξαιρετικής Τζένοα που είχε δημιουργήσει ο Οσβάλντο Μπανιόλι, στις αρχές της δεκαετίας του ’90.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.