Ο Σωκράτης Ευαγγέλου πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του Εργοτέλη στην φιλική αναμέτρηση με τον Γιούχτα. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε άνετα, 4-0, στις Αρχάνες έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον 18χρονος επιθετικό. Ο αγώνας διήρκεσε 60. Το άλλο γκολ για τους Κρητικούς σημείωσε ο Κατσικοκέρης. Η διοίκηση του Γιούχτα τίμησε τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη. για την προσφορά του.
Ο Σωκράτης Ευαγγέλου πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του Εργοτέλη στην φιλική αναμέτρηση με τον Γιούχτα. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε άνετα, 4-0, στις Αρχάνες έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον 18χρονος επιθετικό. Ο αγώνας διήρκεσε 60. Το άλλο γκολ για τους Κρητικούς το σημείωσε ο Κατσικοκέρης. Η διοίκηση του Γιούχτα τίμησε τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη. για την προσφορά του.
Ο Ρισόν Χολμς φέρεται να απογοητεύτηκε από τους χειρισμούς του ατζέντη του κατά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και πλέον ψάχνει για νέο μάνατζερ
Ο Ολυμπιακός και η δεδομένη τετράδα, το 25% του Παναθηναϊκού και τα πιθανά ζευγάρια για τα play offs της Euroleague – Όλα τα δεδομένα στην τελική ευθεία της regular season.
Γιώργος Πανταζόγλου
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας