
Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και συνελήφθησαν ένας 32χρονος Ιρακινός, τρεις Αφγανοί, 20, 23 και 17 ετών, καθώς και μία 40χρονη Αφγανή. Κατά τον έλεγχο των τεσσάρων Αφγανών, οι οποίοι είχαν σκοπό να πετάξουν για τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, διαπιστώθηκε ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πλαστά. Ο 32χρονος Ιρακινός είχε αποφυλακιστεί από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας, στις οποίες εξέτιε ποινή για κλοπές και συνελήφθη καθώς διευκόλυνε τους υπόλοιπους να ταξιδέψουν, ενώ στερούνταν τελείως ταξιδιωτικών εγγράφων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Υόρκη: Έκλεισε το αεροδρόμιο LaGuardia μετά την σύγκρουση αεροσκάφους της AiR Canada με όχημα εδάφους
- «Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]
- Πάσχα στο Amirandes: Μια αυθεντική κρητική εμπειρία στο εμβληματικό resort της Grecotel
- Αποστροφή ή σαγήνη; Prada και Τζόρνταν Γούλφσον προβοκάρουν τη μόδα
- Οχάιο: 28χρονη καθηγήτρια καταδικάστηκε για ανάρμοστη σεξουαλική σχέση με 15χρονο μαθητή
- «Ο Ζακ Λεντέι είναι στο στόχαστρο της Παρτιζάν»
- Ζόζεφιν για Νίνο: «Πήρα το πρώτο αεροπλάνο και πήγα στο νησί του»
- Χωρίς ταξί σήμερα Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Νέα 24ωρη απεργία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)









![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-127x85.jpg)























![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442