Ο παλαίμαχος παίκτης της Μίλαν Αντρέα Πατζάλι, πέθανε σε ηλικία 51 ετών από καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια διακοπών του στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Ο Πατζάλι ήταν τερματοφύλακας της Μίλαν την διετία 1989-91 όταν οι Ροσονέρι υπό τις οδηγίες του Αρίγκο Σάκι κυριαρχούσαν στην Ευρώπη. Μέχρι πρόσφατα ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Νέων της Ιταλίας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Χρήστος Τζόλης νίκησε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα στο τελευταίο τους ματς, με τους δύο Έλληνες διεθνείς μάλιστα να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα έχει τις περισσότερες ασίστ στο τέλος της σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ένα κλειστό συμβόλαιο για να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, Μονακό, είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει.