Με μιά λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Ανδρέα Παντελή για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του «Γηραιού». Από την Δευτέρα ο Κύπριος επιχειρηματίας θα αναλάβει την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ.
Με μιά λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Ανδρέα Παντελή για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του «Γηραιού». Από την Δευτέρα ο Κύπριος επιχειρηματίας θα αναλάβει την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ.
«Ο Αντώνης Ρέμος και ο Ανδρέας Παντελή κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, σχετικά με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, από τον πρώτο στον δεύτερο και την ανάληψη προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ, από πλευράς του Ανδρέα Παντελή, από την Δευτέρα 01/08/2011.
» Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι τυπικές, γραφειοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου για την περαίωση των ανωτέρω» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας