Αποχαιρέτησε οριστικά τα γήπεδα του Γουίμπλεντον η Λένα Δανιηλίδου, η οποία μετά τον αποκλεισμό της στον β' γύρο του μονού, γνώρισε την ήττα και στον α' γύρο του διπλού όπου αγωνίστηκε με την Ιταλίδα παρτενέρ της Αλμπέρτα Μπριάντι. Στον 3ο γύρο του μονού πέρασε η Νο1 της παγκόσμια κατάταξης Καρολίνα Βοζνιάκι, ενώ τον αποκλεισμό γνώρισε η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα. Στους άνδρες, δύσκολη πρόκριση στον 3ο γύρο πήρε ο Ισπανός Νταβίντ Φερέρ.
Αποχαιρέτησε οριστικά τα γήπεδα του Γουίμπλεντον η Λένα Δανιηλίδου, η οποία μετά τον αποκλεισμό της στον β’ γύρο του μονού, γνώρισε την ήττα και στον α’ γύρο του διπλού όπου αγωνίστηκε με την Ιταλίδα παρτενέρ της Αλμπέρτα Μπριάντι.
Η Δανιηλίδου μαζί με την Μπριάντι αποκλείστηκαν από τις Γιουνγκ Γιαν Τσαν (Κινεζική Ταϊπέι)/Μόνικα Νικουλέσκου (Ρουμανία), Νο12 του ταμπλό, με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 6-1). Πέρασε για Βοζνιάκι
Η Καρολίν Βοζνιάκι (Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη), προκρίθηκε στον 3ο γύρο επκρατώντας της Γαλλίδας Βιρζινί Ραζανό, με 2-0 σετ (6-1, 6-3). Επόμενη αντίπαλος της τενίστριας από τη Δανία θα είναι η Αυστραλή, Γιαρμίλα Γκαϊντόσοβα, που επικράτησε της Τσέχας Άντρεα Χλαβάκοβα με 7-6, 6-3. Δύσκολα ο Φερέρ
Ο Νταβίντ Φερέρ (Νο7) πήρε δύσκολη πρόκριση στον 3ο γύρο απέναντι στον 19χρονο Αμερικανό Ράιαν Χάρισον, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 2-1 σετ, ηττήθηκε με 3-2 (6-7, 6-1, 4-6, 6-3, 6-2) και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο Κάρολ Μπεκ. Αποκλείστηκε η Κουζνέτσοβα
Εκτός Γουίμπλεντον έμεινε η Ρωσίδα (Νο12) Σβετλάνα Κουζνέτσοβα από την νεαρή Βελγίδα Γιάνινα Βικμάγερ, η οποία επικράτησε με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-4). Αντίπαλός της στους «16» θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Πέτρα Κβίτοβα (Νο8) – Ρομπέρτα Βίντσι (Νο29).
Η Ρωσίδα Νάντια Πέτροβα δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στην Ουκρανή Κατερίνα Μπονταρένκο, την οποία νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) και στην επόμενη φάση θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Ντανιέλα Χαντούκοβα (Νο25)-Βικτόρια Αζαρένκα (Νο4).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας