Από κοινού έλυσαν τη συνεργασία τους την Πέμπτη (16/6) η Skoda Ξάνθη και ο Γιώργος Κασναφέρης! Το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές κοινοποίησε με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της η θρακιώτικη ΠΑΕ. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και ο κ. Γιώργος Κασναφέρης έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Η ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κασναφέρη υγεία και ότι καλύτερο σ’ αυτόν και την οικογένειά του».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.