Ο Παναθηναϊκός έφαγε… πόρτα και από τον Φαλκς
Την άρνησή του να εργαστεί στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Σταν Φάλκς, ο οποίος ήταν το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή. Ο Ολλανδός παράγοντας τόνισε ότι «δεν έχω καμία πρόθεση να αφήσω την Βίσλα για τον Παναθηναϊκό», κλείνοντας έτσι την... πόρτα στο «Τριφύλλι», κάτι που προηγουμένως είχε πράξει και ο Ζήσης Βρύζας. Αγγλική φήμη για επιστροφή του Κυργιάκου στην Παιανία.
Την άρνησή του να εργαστεί στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Σταν Φάλκς, ο οποίος ήταν το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή. Ο Ολλανδός παράγοντας τόνισε ότι «δεν έχω καμία πρόθεση να αφήσω την Βίσλα για τον Παναθηναϊκό», κλείνοντας έτσι την… πόρτα στο «Τριφύλλι», κάτι που προηγουμένως είχε πράξει και ο Ζήσης Βρύζας.
Πλέον οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις, με σκοπό να γεμίσουν το κενό σε ένα πόστο που μένει… ορφανό εδώ και πέντε μήνες.
Ο Φαλκς είχε συναντηθεί πριν από αρκετό καιρό με τον Δημήτρη Γόντικα στην Αθήνα, όμως στη συνέχεια επέστρεψε στην Πολωνία και έκανε τον προγραμματισμό της Βίσλα για την επόμενη χρονιά: «Έχω συμβόλαιο με τη Βίσλα ως το 2012. Είμαι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της ομάδας και δεν σκοπεύω, ούτε έχω καμία διάθεση να αποχωρήσω για τον Παναθηναϊκό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 47χρονος σε πολωνικά ΜΜΕ.
«Ο Κυργιάκος απασχολεί τον Παναθηναϊκό»
Στο μεταξύ, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Το όλο θέμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ο προπονητής της Λίβερπουλ Κένι Νταγκλίς δεν υπολογίζει τον Έλληνα στόπερ και ο παίκτης δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος. Η ιστοσελίδα «talkSPORT», γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Νταγκλίς θέλει να αναζωογονήσει το ρόστερ με την προσθήκη νεότερων ποδοσφαιριστών. Ο Κυργιάκος απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Μία κίνηση που αν γίνει θα τον γυρίσει στην πρώην ομάδα του, στην οποία είχε μεταγραφεί το 1998».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)





















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442