Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ακη Μάντζιο. «Υπάρχουν ανοικτά θέματα που φρενάρουν την ομάδα», τόνισε σε δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον Ακη Μάντζιο. Τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.