Η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μεζούτ Εζίλ, που μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης και ένα από τα ονόματα που εξετάζεται από τον γερμανικό σύλλογο είναι αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη, σύμφωνα με ιστοσελίδα από το εξωτερικό.
Η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μεζούτ Εζίλ, που μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης και ένα από τα ονόματα που εξετάζεται από τον γερμανικό σύλλογο είναι αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη, σύμφωνα με ιστοσελίδα από το εξωτερικό.
Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική έκδοση της «goal.com» αναφέρει ότι οι Πράσινοι θέλουν να ξεχάσουν την εφετινή απογοητευτική σεζόν και να βρουν ένα πρόσωπο που θα ηγηθεί στην δημιουργία παιχνιδιού και ο Ελληνας μέσος είναι μία περίπτωση που εξετάζεται. Αλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Τόμας Σάαφ είναι οι Μεχμέτ Εκιτσι της Νυρεμβέργης (ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου), Νίκο Κράνιτσαρ της Τότεναμ και Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς της Αούστρια Βιέννης.
Εξετάζει Μπόρουτς
Με την παραμονή του Ούρκο Πάρντο στον Ολυμπιακό να μην είναι σίγουρη, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι αρκετά, με αυτό του Αρτουρ Μπόρουτς της Φιορεντίνα να είναι το τελευταίο που έχει ακουστεί.
Αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι μία από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πολωνό γκολκίπερ. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «futbolnews.pl» (με βάση δημοσίευμα της “Corriere dello Sport” και διασταυρώνεται και από το “Football365”) μιλάει για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη. Στους υποψήφιους μνηστήρες για τον Μπόρουτς είναι οι Τσέλσι, Τότεναμ, Ρουμπίν Καζάν, Μπόλτον, Μονακό και Σάλκε.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.