Με τον χειρότερο τρόπο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε τον Αντρες Ινιέστα να αποχωρεί με πρόβλημα στο πόδι και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το μεγάλο ματς. Το ιατρικό τιμ των Καταλανών δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του 26χρονου μέσου, προκειμένου να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό στο «Καμπ Νου» σε περίπου δύο εβδομάδες. Ο αντικαταστάτης του Ινιέστα στο κέντρο αναμένεται να είναι ο Τιάγκο Αλκάνταρα, γιος του πρώην προπονητή του Αρη, Ιομάρ Μαζίνιο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο 32χρονος επιθετικός τη Φράιμπουργκ Βιντσέντζο Γκρίφο γεννήθηκε στη Γερμανία, όμως καλοβλέπει το ενδεχόμενο να πάει στην Ιταλία. Μετά τη φανέλα της εθνικής της να φορέσει και συλλόγου