O Αβραάμ Παπδόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2015. O διεθνής αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των «ερθρολέυκων» για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα τέσσερα χρόνια, πως ήταν άλλωστε αναμενόμενο.
Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2015 ο Αβραάμ Παπδόπουλος. Οπως ήταν αναμενόμενο εδώ και ημέρες, ο διεθνής αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα τέσσερα χρόνια.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με τον ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλο, για την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2015». Ετσι, ο Παπαδόπουλος αναμένεται να συμπληρώσει στην ομάδα του Πειραιά επταετία, όντας από τους παλαιότερους στην ομάδα.