Νέος διαγωνισμός για την εκποίηση και απομάκρυνση των πλοίων της GA Ferries στον ΟΛΠ
Σε νέα διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού, με τιμή εκκίνησης 20% χαμηλότερα από τους προηγούμενους, αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΛΠ για την εκποίηση και απομάκρυνση των επτά πλοίων της GA Ferries του εφοπλιστή Γ.Αγούδημου. Το ΔΣ του ΟΛΠ έκρινε άγονους τους προηγούμενους διαγωνισμούς.
Σε νέα διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού, με τιμή εκκίνησης 20% χαμηλότερα από τους προηγούμενους, αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΛΠ για την εκποίηση και απομάκρυνση των επτά πλοίων της GA Ferries του εφοπλιστή Γ.Αγούδημου.
Το ΔΣ του ΟΛΠ έκρινε άγονους τους προηγούμενους διαγωνισμούς.
Πρόκειται για τα πλοία «Νταλιάνα», «Ανθή-Μαριάνα», «Μαρίνα», «Ρομίλντα», «Μιλένα», «Δημητρούλα» και «Ροδάνθη», τα οποία, σύμφωνα με απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του ΟΛΠ, έχουν κριθεί επικίνδυνα και επιβλαβή.
Υπενθυμίζεται ότι, η επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, με σειρά αποφάσεων της, έχει απορρίψει όλες τις αιτήσεις αναστολών κατά των αποφάσεων του ΟΛΠ που είχε υποβάλει η GA Ferries.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.