Ο Μαχόπ κράτησε σε κατάσταση αναμονής τον Πανιώνιο
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηρακλής πήρε ανέλπιστη ισοπαλία 1-1 στο ματς του «Καυτανζογλείου» με τον Πανιώνιο, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μαχόπ. Το σκορ για τους Κυανέρυθρους, που είχαν ευκαιρίες να «κλειδώσουν» τη νίκη και να ξεμπερδέψουν με την υπόθεση σωτηρία, άνοιξε ο Μήτρογλου.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηρακλής πήρε ανέλπιστη ισοπαλία 1-1 στο ματς του «Καυτανζογλείου» με τον Πανιώνιο, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μαχόπ. Το σκορ για τους Κυανέρυθρους, που είχαν ευκαιρίες να «κλειδώσουν» τη νίκη και να ξεμπερδέψουν με την υπόθεση σωτηρία, άνοιξε ο Μήτρογλου.
Ο «Γηραιός» έχασε πέναλτι στο 19΄, με τον Ιάκομπ (απέκρουσε ο Μάχο).
Μίλησε ο Μήτρογλου (ξανά)
Η κρισιμότητα της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες κάνει τους παίκτες να είναι αρκετά διστακτικοί στις προσπάθειες του και τα πρώτα λεπτά να είναι αναγνωριστικά. Ο Ηρακλής είναι αυτός που έχει την κατοχή, αλλά δεν καταφέρνει να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Μάχο.
Μάλιστα η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκει στους Κυανέρυθρους. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σιόβας παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Μπαντής διώχνει τη μπάλα με υπερένταση.
Ο Γηραιός απαντά άμεσα και στο 19′ ο Γιάκομπ ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Μάχο και ο Σιδηρόπουλος καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος ο Ρουμάνος στράικερ, με τον Μάχο όμως να αποκρούει και να «εξιλεώνεται» για το λάθος που έκανε.
Και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάμε χωρίς σκορ στο ημίχρονο, έρχεται ο Μήτρογλου (ποιος άλλος;) για να αλλάξει τις ισορροπίες στο ματς. Πάσα του Γουνδουλάκη στο 39΄ με το κεφάλι -στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή- στον Μήτρογλου, ο οποίος ελίσσεται ανάμεσα από τους αμυντικούς και με εξαιρετικό πλασέ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1).
Μαχόπ και ξερός
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος παραχωρεί γήπεδο στον Ηρακλή για να διαφυλάξει το πολύτιμο 1-0 υπέρ του και να χτυπήσει στην κόντρα με τον Μήτρογλου. Ο Γηραιός έχοντας τους Σολτάνι και Επαλέ σε πολύ κακή μέρα δε μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μάχο.
Αυτή που απειλούσε μάλιστα ήταν η ομάδα του Τάκη Λεμονή που στο 66′ παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Μπαντής μετά από γύρισμα κάνει κακό κοντρόλ, ο Μήτρογλου βάζει την κόντρα, αλλά η μπαλα περνάει άουτ.
Οι Κυανέρυθροι δεν μένουν εκεί και χάνουν και άλλη μεγάλη ευκαιρία στο 80΄ στην αντεπίθεση. Ο Γουνδουλάκης πατάει στον Ριέρα, αυτός δίνει στον Κβιρκέλα που μόνος του απέναντι στον Μπαντή κάνει ένα «άψυχο» πλασέ που καταλήγει στον Έλληνα τερματοφύλακα.
Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος θα πανηγυρίσει μία νίκη παραμονής, έρχεται ο Μαχόπ να «ξεράνει» τους Κυανέρυθρους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Επαλέ κάνει το πρώτο σουτ, η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον Μαχόπ που με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μάχο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας