Τελεσίγραφο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό από τις βολεϊμπολίστριες
Επιστολή - τελεσίγραφο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, έστειλαν την Πέμπτη οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τηρηθούν οι υποσχέσεις που τους είχουν δοθεί. Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα η αρχηγός της ομάδας, Ξανθή Μυλωνά και η Μαρία Χατζηνικολάου, είχαν επισκεφτεί τον Μιχάλη Κίτσιο, ο οποίος πριν παραιτηθεί, είχε δεσμευτεί ότι θα εξοφληθούν όλα τα χρωστούμενα στις «παλιές» παίκτριες, μέχρι τέλος Νοεμβρίου.
Επιστολή τελεσίγραφο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, έστειλαν την Πέμπτη οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τηρηθούν οι υποσχέσεις που τους είχουν δοθεί.
Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα η αρχηγός της ομάδας, Ξανθή Μυλωνά και η Μαρία Χατζηνικολάου, είχαν επισκεφτεί τον Μιχάλη Κίτσιο, ο οποίος πριν παραιτηθεί, είχε δεσμευτεί ότι εξοφληθούν όλα τα χρωστούμενα στις «παλιές» παίκτριες, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Η προθεσμία πλησιάζει, οι πράσινες όμως δεν είδαν ακόμα το χρώμα του χρήματος και έτσι αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στην τετραμελή επιτροπή που συνεδριάζει την Πέμπτη, ώστε να… υπενθυμίσουν στη διοίκηση τις υποσχέσεις της.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.