ΠΑΟ… σε Γενική Συνέλευση για τον νέο πρόεδρο στον Ερασιτέχνη
Μέσω Γενικής Συνέλευσης θα βγει ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπως αποφάσισε το ΔΣ της Τρίτης. Τα... εναπομείναντα μέλη προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς την παρούσα χρονική στιγμή, κανείς δεν δείχνει πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία της... Μάνας του Λόχου. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνει η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση.
Μέσω Γενικής Συνέλευσης θα βγει ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπως αποφάσισε το ΔΣ της Τρίτης. Τα… εναπομείναντα μέλη προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς την παρούσα χρονική στιγμή, κανείς δεν δείχνει πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία της… Μάνας του Λόχου.
Έτσι τα μέλη της «πράσινης» οικογένειας, καλούνται πλέον να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο, μετά την παραίτηση του Μιχάλη Κίτσιου, ακόμα όμως παραμένει άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.
Το μπαράζ παραιτήσεων που έχει εκδηλωθεί τον τελευταίο καιρό στον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκε και στο κρίσιμο ΔΣ, αφού μετά τους Βασίλη Πιστιόλη, Κωνσταντίνο Παναγούλια και Γιάννη Παπαδάτο, ήταν η σειρά του εφόρου του τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, Νίκου Πλυτά, να θέσει εαυτόν εκτός διοίκησης.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας