Συνεχίζεται η μερική απαγόρευση απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων
Μερική απαγόρευση απόπλου εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα, Τετάρτη, για ορισμένες περιοχές της χώρας, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν τοπικά στο βορειοανατολικό Αιγαίο και φτάνουν τα 8 και 9 μποφόρ. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Πρίνου-Καβάλας και Κεραμωτή Θάσου. Με πλοία κλειστού τύπου εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.
Μερική απαγόρευση απόπλου εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα, Τετάρτη, για ορισμένες περιοχές, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν τοπικά στο βορειοανατολικό Αιγαίο και φθάνουν τα 8 και 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Πρίνου-Καβάλας και Κεραμωτή Θάσου.
Επίσης, τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Στις υπόλοιπες περιοχές τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά.
Οι επιβάτες πριν αναχωρήσουν για τον προορισμό τους θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία