Eτοιμος να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα είναι ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μόλντε. Ο νορβηγός πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Μόλντε και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της νορβηγικής ομάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 37χρονος νορβηγός, ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έμαθε πολλά στο πλευρό του σερ Αλεξ Φέργκιουσον και πλέον νιώθει έτοιμος να εργαστεί ως πρώτος προπονητής.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή EuroInsiders στο YouTube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό και τον -αγαπημένο του- Εβάν Φουρνιέ!