Ασταμάτητη είναι η Λάτσιο τη φετινή σεζόν! Η ομάδα της Ρώμης επικράτησε με 1-0 της Παλέρμο εκτός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας σε απόσταση 4 βαθμών από τη 2η Ιντερ!
Ασταμάτητη είναι η Λάτσιο τη φετινή σεζόν! Η ομάδα της Ρώμης επικράτησε με 1-0 της Παλέρμο εκτός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας σε απόσταση 4 βαθμών από τη 2η Ιντερ!
Το πανέμορφο γκολ του Αντρέ Ντίας στο 27ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα ήταν αρκετό για να χαρίσει μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του Εντι Ρέγια, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.
Τα εύσημα παίρνει και ο τερματοφύλακας, Φερνάντο Μουσλέρα, που με τις σωτήριες επεμβάσεις του κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, ειδικά μετά το 77ο λεπτό, όταν και οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπιάβα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 0-0 έμειναν Κατάνια και Φιορεντίνα στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Serie A, η οποία σημαδεύτηκε και από την επιστροφή του Αντριαν Μούτου στην αγωνιστική δράση μετά την τιμωρία του. Ο Ρουμάνος επέστρεψε έπειτα από 9 μήνες, καθώς είχε τιμωρηθεί επειδή βρέθηκε δύο φορές θετικός σε απαγορευμένες ουσίες σε έλεγχο ντόπινγκ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.