«Γεύμα Αγάπης» παρέχει σε περίπου 80 απόρους και μετανάστες ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Η κίνηση αυτή στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του ναού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να μην έρχονται σε δύσκολη θέση οι άπορες και οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, ένας υπάλληλος της εκκλησίας αναλαμβάνει να πηγαίνει τα φαγητά στα σπίτια τους ή στο χώρο όπου βρίσκονται. Το γεύμα περιλαμβάνει μεσημεριανό και κάποιο φρούτο ή γλυκό, ενώ διανέμεται καθημερινά, εκτός Κυριακής. Η συγκεκριμένη εκκλησία, επίσης, προσφέρει δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε ορφανά και παιδιά ανέργων και μεταναστών που φοιτούν στα σχολεία και δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν σε ιδιωτικά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας