Ως κοινοτικοί β’ ζώνης θα λογίζονται πλέον οι αλβανοί
H σύμβαση της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση αλλάζει το τοπίο και στο ποδόσφαιρο, καθώς από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές από τη γειτονική χώρα θα λογίζονται ως κοινοτικοί β΄ζώνης και δεν θα καταλαμβάνουν θέση ξένου.
H σύμβαση της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση αλλάζει το τοπίο και στο ποδόσφαιρο, καθώς από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές από τη γειτονική χώρα θα λογίζονται ως κοινοτικοί β΄ζώνης και δεν θα καταλαμβάνουν θέση ξένου.
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε αυτή την εξέλιξη με αφορμή το αίτημα του Πανιωνίου για τον Γιακμίρ Χίκα, τον οποίο και έχει στο ρόστερ του.
Ετσι, όσες ομάδες έχουν στο ρόστερ τους αλβανούς παίκτες, θα έχουν πλέον κενές θέσεις ξένων, εν όψει και της μεταγραφικές περιόδου του Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
- Αφρικανική φαρσοκωμωδία: Η CAF «ράβει» νέους κανονισμούς μετά το δικαστικό πραξικόπημα κατά της Σενεγάλης
- Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
- Μουρίνιο: «Μέτρια ομάδα η Πορτογαλία χωρίς τον Κριστιάνο»
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442