Ανοιχτός σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με τον υποψηφίο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, πρώην Συνήγορο του Πολίτη, Γιώργο Καμίνη δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Αισιόδοξος για την αναμέτρηση εμφανίστηκε ο Γιώργος Καμίνης.
Ανοιχτός σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, πρώην Συνήγορο του Πολίτη, Γιώργο Καμίνη δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η υποψηφιότητα Καμίνη έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και πως επίκειται σκληρή πολιτική αντιπαράθεση.
Ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος με τη στήριξη ΝΔ, ΛΑΟΣ και της Ντόρας Μπακογιάννη δήλωσε ότι οι πόρτες του δημαρχείου στην Αθήνα είναι ανοιχτές και όποιος υποψήφιος θέλει να ενημερωθεί μπορεί να το κάνει.
Ο Ν.Κακλαμάνης χαρακτήρισε πρωτοφανές να παρακαλεί ο πρωθυπουργός για να βρει υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους.
Γ.Καμίνης: «Όχι σημαία το Μνημόνιο»
Τη θέση ότι το ζήτημα του μνημονίου δεν πρέπει να κυριαρχήσει στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.
«Το μνημόνιο φυσικά επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας, φυσικά και έχει επιπτώσεις και στα οικονομικά των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα ζήσουμε με το μνημόνιο τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν διχογνωμίες κατά πόσον είναι ωφέλιμο ή όχι για τη χώρα, αλλά το κρίσιμο διακύβευμα στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι το μνημόνιο. Όποιος κάνει σημαία του το θέμα του μνημονίου στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση της Αθήνας, βρίσκεται σε λάθος εκλογές» είπε ο Γ. Καμίνης.
Σε ό,τι αφορά στη διαφορά που τον χωρίζει από τον Νικήτα Κακλαμάνη στις δημοσκοπήσεις εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να την καλύψει και σημείωσε ότι «είναι επόμενο αυτές οι δημοσκοπήσεις να δίνουν αυτή την εικόνα. Αλλά έχουμε μπροστά μας δύο μήνες.
» Άλλωστε, ο κ. Κακλαμάνης είναι τόσα χρόνια και δήμαρχος της Αθήνας και στην κεντρική πολιτική σκηνή ήταν και σαφώς θα έχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από μένα. Έχουμε, όμως, δύο μήνες μπροστά μας και νομίζω ότι αυτό το έδαφος μπορεί να καλυφθεί και εγώ τουλάχιστον θα προσπαθήσω να το υπερκαλύψω.»
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας