Ο Ρούντι Φερνάντεθ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη
Την επιθυμία του Ρούντι Φερνάντεθ να επιστρέψει στην Ευρώπη γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη και η είδηση ασφαλώς ενεργοποιεί τους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου. Σύμφωνα με τον Άντι Μίλερ, ο Ισπανός φόργουορντ είναι δυσαρεστημένος από το λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει στους Μπλέιζερς και σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Την επιθυμία του Ρούντι Φερνάντεθ να επιστρέψει στην Ευρώπη γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη και η είδηση ασφαλώς ενεργοποιεί τους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου.
Σύμφωνα με τον Άντι Μίλερ, ο Ισπανός φόργουορντ είναι δυσαρεστημένος από το λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει στους Μπλέιζερς και σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ευρώπη.
«Έτσι όπως τον ακούω, μου μοιάζει ότι έχει χάσει πια το ενδιαφέρον του για το ΝΒΑ και θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι πως δεν θέλει πια να παίξει για τους Μπλέιζερς. Το γυαλί στις μεταξύ τους σχέσεις έχει ραγίσει και δε νομίζω πως μπορεί να κολλήσει ξανά», τόνισε ο Αμερικανός ατζέντης.
Ήδη, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ετοιμάζουν τις προτάσεις τους, ενώ και ο Ολυμπιακός που στο παρελθόν ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη διέψευσε ότι θα κινηθεί για την απόκτηση του Ισπανού.
Πάντως δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο… σφήνας του Παναθηναϊκού, ο οποίος ναι μεν έχει κλείσει το ρόστερ του, ωστόσο, Ομπράντοβιτς και Ιτούδης έχουν δηλώσει πως έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά σε περίπτωση που υπάρξει κάτι εξαιρετικό στην αγορά και ο Ρούντι είναι μια τέτοια περίπτωση.