Στην Δ’ Εθνική υποβιβάστηκαν η Καλαμάτα και το Αιγάλεω, όπως ανακοίνωσε η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ΠΑΕ δεν υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και, όπως προβλέπει ο Κ.Α.Π., υποβιβάστηκαν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)