Έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με
την διοίκηση του ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ του ΟΑΚΑ απέρριψε ομόφωνα την πρόταση για
ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με απευθείας ανάθεση και σκοπεύει να
πραγματοποιήσει διαγωνισμό για την ανάληψη της ανακατασκευής, γεγονός
που μπορεί να πάει πίσω το έργο τρεις με τέσσερις μήνες, αναγκάζοντας
τις δύο ομάδες να αναζητήσουν δεύτερη έδρα.
Έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ, αναφορικά με την ανακατασκευή του προβληματικού χλοοτάπητα του σταδίου.
Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ του ΟΑΚΑ απέρριψε ομόφωνα την πρόταση για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με απευθείας ανάθεση και σκοπεύει να πραγματοποιήσει διαγωνισμό για την ανάληψη της ανακατασκευής, γεγονός που μπορεί να πάει πίσω το έργο τρεις με τέσσερις μήνες, αναγκάζοντας την ομάδα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να αναζητήσουν δεύτερη έδρα.
Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων υποστηρίζουν πως έχουν ενημερώσει από τον Φεβρουάριο με επιστολές τους αρμοδίους για τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, χωρίς ωστόσο οι διαδικασίες να επισπευσθούν.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τη συνδρομή της διοίκησης της ΑΕΚ, αναμένεται να διενεργήσουν νέες επαφές ώστε να δοθεί μία λύση μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ετοιμότητα του ΟΑΚΑ από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με τη Skoda Ξάνθη, αλλά και νωρίτερα που θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Europa League.
Παράλληλα, οι «πράσινοι» έχουν προγραμματίσει φιλικό αγώνα για τις 22 Αυγούστου, με αντίπαλο την Τζένοα στο Ολυμπιακό στάδιο, χωρίς να είναι βέβαιο το αν θα είναι έτοιμος ο χώρος για την διεξαγωγή του ματς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.