Επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη
Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από ομάδα αγνώστων διμοιρία των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρισκόταν μπροστά στο Αθλητικό Μουσείο. Από την επίθεση δεν προκλήθηκαν ζημιές και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκε τα ξημερώματα διμοιρία των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη που βρισκόταν μπροστά στο Αθλητικό Μουσείο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης, στις 3.45 τα ξημερώματα, ομάδα ατόμων βγήκε από τον πανεπιστημιακό χώρο, στο ύψος της Αγίου Δημητρίου και επιτέθηκε στους αστυνομικούς.
Οι άγνωστοι επανήλθαν στη συνέχεια στα πανεπιστήμια χωρίς να προκληθούν ζημιές ή να σημειωθούν τραυματισμοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442