Ίντερ και ΤΣΣΚΑ Μ. στην οκτάδα μέσω Λονδίνου και Σεβίλης
Ίντερ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας... αλώνοντας το «Στάμφορντ Μπριτζ» και το «Σάντσεθ Πιθχουάν», αντίστοιχα. Οι «νερατζούρι» πήραν τη... ρεβάνς για χάρη του προπονητή τους, Ζοζέ Μουρίνιο, νικώντας 1-0 την πρώην ομάδα του, Τσέλσι, ενώ οι Ρώσοι επικράτησαν της Σεβίλης με 2-1. Την Τετάρτη (21:45) κληρώνει για τα δύο τελευταία εισιτήρια για την οκτάδα, καθώς εκτός της ρεβάνς Μπορντό - Ολυμπιακού, γίνεται και ο αγώνας Μπαρτσελόνα - Στουτγάρδη.
2
Ίντερ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας… αλώνοντας το «Στάμφορντ Μπριτζ» και το «Σάντσεθ Πιθχουάν», αντίστοιχα. Οι «νερατζούρι» πήραν τη… ρεβάνς για χάρη του προπονητή τους, Ζοζέ Μουρίνιο, νικώντας 1-0 την πρώην ομάδα του, Τσέλσι, ενώ οι Ρώσοι επικράτησαν της Σεβίλης με 2-1.
Οι Μιλανέζοι είχαν νικήσει τους Λονδρέζους και στο πρώτο μεταξύ τους ματς (2-1 στο «Μεάτσα», σε αντίθεση με τις Σεβίλη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στη Ρωσία.
ΤΣΕΛΣΙ – ΙΝΤΕΡ 0-1
Στους «8» του Champions League προκρίθηκε η Ίντερ, που επικράτησε και στη δεύτερη αναμέτρηση της Τσέλσι με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε κερδίσει και στο πρώτο ματς στο «Μεάτσα» με 2-1 και πήρε έτσι το εισιτήριο για τους προημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Ίντερ ήταν πολύ καλύτερη στημένη στον αγωνιστικό χώρο αλλά και διαβασμένη και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι ευκαιρίες της Τσέλσι ήταν ελάχιστες, παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν οπωσδήποτε να σκοράρει προκειμένου να έχει ελπίδες να προκριθεί, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που με κυρίαρχο άξονα τον Σνάιντερ, ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, είτε με τον Ετό, είτε με τον Μιλίτο.
Ο πρώτος μάλιστα ήταν αυτός που «καθάρισε» το ματς, όταν μετά από μπαλιά του Ολλανδού στο 83 κατάφερε με ωραίο πλασέ να νικήσει τον Τέρνμπουλ και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, που σήμαινε και την πρόκριση στους «8».
Η Τσέλσι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντρογκμπά στο 88 με απευθείας κόκκινη κάρτα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
12 Από την Τσέλσι το πρώτο σουτ του αγώνα. Δυνατό σουτ του Μπάλακ έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σέζαρ
33 Μετά από σέντρα του Μαϊκόν, ο Ετό δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά απέναντι από τον Τέρνμπουλ
40 Ο Ανελκά σπατάλησε την ευκαιρία καθώς βρέθηκε με ελάχιστη πίεση απέναντι από τον Ζούλιο Σέζαρ αλλά δεν έκανε καλά το κοντρόλ πριν σουτάρει
41 Η Τσέλσι ζητά πέναλτι μετά από κράτημα του Ντρογκμπά από αντίπαλο αμυντικό
52 Δυνατό σουτ του Μαλουντά, πέφτει ο Σέζαρ στην κλειστή γωνία και αποσοβεί τον κίνδυνο
66 Ο Μιλίτο δεν εκμεταλλεύεται το γλίστρημα του Ζιρκόφ και πιάνει κακό σουτ στο τετ-α-τετ με τον Τέρνμπουλ
78 Σουτ του Καλού στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ίντερ
78 ΓΚΟΛ 0-1 Μετά από σέντρα του Σνάιντερ στην πλάτη της «μπλε» άμυνας, ο Ετό ξεπερνά τον Ιβάνοβιτς και νικά τον Τέρνμπουλ, δίνοντας σκορ πρόκρισης στην Ίντερ
88 Κόκκινη κάρτα στον Ντρογκμπά (Τσέλσι)
Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)
Κίτρινες: Μαλουντά, Ντρογκμπά, Άλεξ, Τέρι – Ετό, Μότα, Λούσιο, Ζούλιο Σέζαρ
Κόκκινη: Ντρογκμπά (88)
ΤΣΕΛΣΙ (Κάρλο Αντσελότι): Τέρνμπουλ, Ιβάνοβιτς, Άλεξ, Τέρι, Ζίρκοφ (73 Καλού), Μπάλακ (62 Τζ.Κόουλ), Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Ανελκά, Ντρογκμπά, Μαλουντά
ΙΝΤΕΡ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Καμπιάσο, Σνάιντερ (85 Μαριγκά), Μότα (90+3 Ματεράτσι), Πάντεφ (75 Στάνκοβιτς), Ετό, Μιλίτο
ΣΕΒΙΛΗ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1-2
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League εις βάρος της Σεβίλης, παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Ρωσία. Η ομάδα του Λεονίντ Σλάτσκι νίκησε τους Ανδαλουσιάνους μέσα στο σπίτι τους με 2-1 και πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση.
Οι Ρώσοι «πάγωσαν» το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο 39 όταν ο Νέσιντ έκανε το 0-1. Η απάντηση των Ανδαλουσιάνων ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα ο Περότι με κοντινό πλασέ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1).
Στο β μέρος και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν πρώτοι γκολ, με το απευθείας φάουλ του Χόντα στο 55 να αιφνιδιάζει τον Πάλοπ, που φέρει τεράστια ευθύνη για το 1-2.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
26 Ασθενές σουτ του Χόντα μέσα από την περιοχή, ο Παλόπ αδυνατεί να συγκατήσει την μπάλα, η οποία φτάνει ξανά στον Ιάπωνα ο οποίος σουτάρει άουτ
39 ΓΚΟΛ 0-1 Ο Νεσίντ με πλασέ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ για την ΤΣΣΚΑ
41 ΓΚΟΛ 1-1 Ο Περότι δεν αφήνει τους Ρώσους να χαρούν καθώς ισοφαρίζει με προβολή
55 ΓΚΟΛ 1-2 Ο Χόντα εκτελεί φάουλ, ο Παλόπ δεν εκτιμά σωστά στην πορεία της μπάλα και δεν κόβει την πορεία της προς τα δίχτυα του
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Φαμπιάνο – Α. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Γκονζάλες, Σεμπέρας
ΣΕΒΙΛΗ (Μανουέλ Χιμένεθ): Πάλοπ, Στανκεβίτσιους, Φάσιο, Ντραγκουντίνοβιτς, Ναβάρο (75 Αντριάνο), Νάβας, Ζοκορά, Ρενάτο (70 Νεγρέδο), Περότι, Ντιέγκο Καπέλ (46 Κανουτέ), Φαμπιάνο
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Λεονίντ Σλάτσκι): Ακινφέγιεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Σεμπέρας, Αλντονίν, Κεϊσούκε Χόντα (82 Ράχιμιτς), Γκονζάλες (87 Μαμάεφ), Κράσιτς (72 Οντιά), Νέσιντ
Μπαρτσελόνα – Στουτγάρδη για ένα εισιτήριο
Την Τετάρτη (21:45) κληρώνει για τα δύο τελευταία εισιτήρια για την οκτάδα, καθώς εκτός της ρεβάνς μεταξύ Μπορντό και Ολυμπιακού, γίνεται και ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Στουτγάρδη.
Μετά το 1-1 επί γερμανικού εδάφους, η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Στουτγάρδη για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Η Μπαρτσελόνα αποδεικνύεται… κακή οικοδέσποινα για τις γερμανικές ομάδες, καθώς μετράει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Καμπ Νου. Την προηγούμενη σεζόν, επικράτησε με 4-0 της Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του θεσμού ενώ τη σεζόν 2007/08 επικράτησε με 3-1 επί της Στουτγάρδης. Η τελευταία ομάδα που έφυγε με το διπλό από την Καταλονία ήταν η Μπάγερν, που κέρδισε με 2-1 το Νοέμβριο του 1998 για τη φάση των ομίλων.
Η ομάδα του Κρίστιαν Γκρος έχει κακές αναμνήσεις από την τελευταία της επίσκεψη στη Βαρκελώνη, ωστόσο στη φετινή σεζόν είναι αήττητη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, αλλά δεν έχει καταφέρει ποτέ να πανηγυρίσει νίκη στην Ισπανία.
«Θα παίξουμε για να επιτεθούμε και να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορούμε. Φυσικά και μπορούμε να χάσουμε όπως η Ρεάλ. Αλλά είναι μεγάλη η πρόκληση να περάσουμε στα προημιτελικά και να πιάσουμε το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει προκριθεί στους 4 τρεις συνεχόμενες σεζόν» ήταν τα λόγια του Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Αμπιντάλ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Πουγιόλ και Κεϊτά.
Από την άλλη, ο Γκρος ζήτησε πειθαρχία από τους παίκτες του:
«Πρέπει ν παίξουμε έξυπνα και με πειθαρχία. Εχουμε αναλύσει την Μπαρτσελόνα και το δικό μας παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες μου ξέρουν την αντίπαλό μας και θα βασιστούμε και στην εμπειρία τους».
Στη Στουτγάρδη έμειναν Λάνιγκ και Μποκά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η τρίτη και καλύτερη για τον ΟΦΗ
- Σανς – Θάντερ 109-121: Ρεκόρ καριέρας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 3-0 οι πρωταθλητές (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4): Δράση με Super League play out, τελικούς βόλεϊ και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι τελικοί της Volley League
- Βελτιωμένος και νικητής ξανά ο Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» 2-0 τον Μπούμπλικ και πέρασε στον 3ο γύρο της Μαδρίτης
- Η Ιταλία αποσύρεται από το Ευρωπαϊκό Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)












































![Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/108297319-1777170881223-f7206af5bd404f9c-315x220.webp)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442