Ξανά διόδια από τη Δευτέρα 11/01/2010, στο τμήμα Μαλιακός – Κλειδί της εθνικής οδού
Την επαναλειτουργία των διοδίων στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί της ΠΑΘΕ, που είχε διακοπεί λόγω του κλεισίματος των Τεμπών, από σήμερα, Δευτέρα 11/01/2010, ανακοίνωσε η ανάδοχος κοινοπραξία, παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Κλειδί Αιγινίου.
Την επαναλειτουργία των διοδίων στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί της ΠΑΘΕ, που είχε διακοπεί λόγω του κλεισίματος των Τεμπών, από σήμερα, Δευτέρα 11/01/2010, ανακοίνωσε η ανάδοχος κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Κλειδί Αιγινίου.
Οι τιμές των διοδίων για τα επιβατικά ΙΧ στο σταθμό της Πελασγίας είναι 1,90 ευρώ, όπως και στο σταθμό Μοσχοχώρι, ενώ στη Λεπτοκαρυά μειώνονται στο 1,10 ευρώ λόγω της έναρξης λειτουργίας του νέου σταθμού στο Κλειδί Αιγινίου, όπου το αντίτιμο διέλευσης φτάνει το 1,20 ευρώ.
Στο σταθμό διοδίων του Πυργετού η διέλευση θα είναι ελεύθερη για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας