
Στην τελική ευθεία
Οξύνονται οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης στη ΝΔ «Είναι κρίμα που δεν θα έχουν οι νεοδημοκράτες τη δυνατότητα να ακούσουν επιχειρήματα, προτάσεις, πολιτικές και ιδέες» δηλώνει η πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την απόρριψη της πρότασής της από τον Αντώνη Σαμαρά για τηλεοπτικό διάλογο. Την ίδια ώρα οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης οξύνονται.
Οξύνονται οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης στη ΝΔ
«Είναι κρίμα που δεν θα έχουν οι νεοδημοκράτες τη δυνατότητα να ακούσουν επιχειρήματα, προτάσεις, πολιτικές και ιδέες» δηλώνει η πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την απόρριψη της πρότασής της από τον Αντώνη Σαμαρά για τηλεοπτικό διάλογο. Την ίδια ώρα οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης οξύνονται.
- NBA: Ο νέος ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς κάνει τέτοιες περικοπές που θα ζήλευε ακόμη και ο… Σκρουτζ!
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς
- Οxford Economics: Η αγορά εργασίας της Ευρωζώνης θα αντέξει, αλλά το τίμημα θα είναι επώδυνο
- Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται
- Το Netflix ενδιαφέρεται να κάνει τη ζωή του Σέρχιο Κόκε ταινία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442