Μπάτον και Brawn αναδείχθηκαν Παγκόσμιοι πρωταθλητές στην F1
Μπορεί ο Τζένσον Μπάτον να τερμάτισε πέμπτος στο Grand Prix του Ιντερλάγκος, οι βαθμοί όμως που πήρε αποδείχηκαν αρκετοί για να εξασφαλίσει τον τίτλο του Παγκοσμίου πρωταθλητή στη Formula 1, τον πρώτο στην καριέρα του. Παράλληλα, η Brawn εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στους κατασκευαστές, γράφοντας Ιστορία ως πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στην F1. - Όλα για τη Formula 1 στο in.gr
Μπορεί ο Τζένσον Μπάτον να τερμάτισε πέμπτος στο Grand Prix του Ιντερλάγκος, οι βαθμοί όμως που πήρε αποδείχηκαν αρκετοί για να εξασφαλίσει τον τίτλο του Παγκοσμίου πρωταθλητή στη Formula 1, τον πρώτο στην καριέρα του. Παράλληλα, η Brawn εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στους κατασκευαστές, γράφοντας Ιστορία ως πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στην F1.
Ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, Ρούμπενς Μπαριτσέλο απογοήτευσε τους Βραζιλιάνους συμπατριώτες του, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση μολονότι είχε ξεκινήσει από την pole position.
Την πρωτιά στο βραζιλιάνικο GP κατέκτησε ο Αυστραλός Μαρκ Ουέμπερ (Red Bull), ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Πολωνός Ρόμπερτ Κουμπίτσα (BMW-Sauber) και τρίτος ο Βρετανός, τέως Παγκόσμιος πρωταθλητής, Λούις Χάμιλτον (McLaren), ο οποίος είχε εκκινήσει από την 17η θέση. Τέταρτος έμεινε ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ, ο μόνος εκτός του Μπαρικέλο που διατηρούσε ακόμη μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο.
Η βαθμολογούμενη οκτάδα στο γκραν πρι της Βραζιλίας
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.