Η απουσία του Ανδρέα Τάτου από την προπόνηση του Ατρόμητου την Τετάρτη λόγω προβλήματος τενοντίτιδας στο γόνατο, δεν προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας, καθώς ο νεαρός μέσος δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Στο μεταξύ, μετά από αρκετό καιρό, η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει και πάλι στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, έπειτα από την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο.
Η απουσία του Ανδρέα Τάτου από την προπόνηση του Ατρόμητου την Τετάρτη λόγω προβλήματος τενοντίτιδας στο γόνατο, δεν προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας, καθώς ο νεαρός μέσος δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.
Στο μεταξύ, μετά από αρκετό καιρό, η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει και πάλι στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, έπειτα από την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο. Έτσι, η προπόνηση θα διεξαχθεί εκεί.
*Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών με επικεφαλής την αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου, θα επισκεφθεί την Πέμπτη το 7ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφίσες και φανέλες της ομάδας.
Οι παίκτες που θα βρεθούν στο σχολείο είναι οι Μπρίτο, Σκόνδρας, Κάμπας, ενώ θα τους συνοδεύσει και το στέλεχος της ΠΑΕ, Σπύρος Μπουλούσης. Το Σάββατο (17/10) στο «Atromitos Store» θα δώσουν το παρών οι Λούκας Φαβάλι, Κώστας Νεμπεγλέρας στις 12.30.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.