Καμπάνια για την οδική ασφάλεια από τον Δήμο Βύρωνα
Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των οδηγών προκειμένου να μειωθούν τα χιλιάδες θύματα τροχαίων ατυχημάτων στην χώρα μας.
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οδικής Ασφάλειας και για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Βύρωνα πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009 εκστρατεία ενημέρωσης για πιο ασφαλή οδήγηση.
Ο δήμαρχος του Βύρωνα κ. Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με μέλη του δημοτικού συμβουλίου και σε συνεργασία με τον διοικητή της Τροχαίας Καισαριανής κ. Γιώργου Πανταζόπουλου, της ΕΛΠΑ, εθελοντών του ΣΠΑΥ και μαθητών, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια, σήματα, μπλουζάκια και φαρμακεία αυτοκινήτου στους διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, σε κεντρικούς οδικούς κόμβους του Βύρωνα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας