«Κοιτάμε το… τώρα, δηλαδή το ματς με τον Αρη» τόνισε ο Καρτιέ
Να αφήσουν πίσω τους τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα κάλεσε τους παίκτες του Πανθρακικού ο Αλμπέρ Καρτιέ ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τον Αρη. «Κοιτάμε το τώρα, που αυτό δεν είναι άλλο από το παιχνίδι με τον Aρη» είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.
Να αφήσουν πίσω τους τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα κάλεσε τους παίκτες του Πανθρακικού ο Αλμπέρ Καρτιέ ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τον Αρη. «Κοιτάμε το τώρα, που αυτό δεν είναι άλλο από το παιχνίδι με τον Aρη» είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.
Ειδικότερα, ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης:
«Εάν ισχύει η φράση αν δουλέψεις θα ανταμειφθείς τότε οι παίκτες μου θα ανταμειφθούν το Σάββατο κόντρα στον Άρη. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα, ανεβάσαμε τη φυσική μας κατάσταση και πλέον είμαστε έτοιμοι για μία νέα αρχή. Σίγουρα το ξεκίνημά μας δεν είναι καθόλου καλό, ωστόσο δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Κοιτάμε μόνο το τώρα, που αυτό δεν είναι άλλο από το παιχνίδι με τον Άρη» είπε αρχικά ο Καρτιέ.
Για τη τώρα στήριξη του κόσμου, είπε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Κομοτηνής για τη μέχρι τώρα στήριξή τους, Είμαι σίγουρος πως θα άνουν το ίδιο και το Σάββατο, όταν και θα δουν από μας μία νέα αρχή».
Κυρουβίδης: «Δεν έχουμε άλλες επιλογές»
Το «παρών» έδωσε και ο γενικός αρχηγός του Πανθρακικού, Βασίλης Κυρουβίδης που τόνισε πως το ματς με τον Αρη είναι «τελικός».
«Το παιχνίδι με τον Άρη έχει μετατραπεί σε τελικό για μας. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να ανυψώσουμε την ψυχολογία των παικτών μας, αφού το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι η νίκη. Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως δεν έχουμε άλλες επιλογές.
» Θα είναι δύσκολο για μας να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος με μηδέν βαθμούς, αν χάσουμε και από τον Άρη. Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις ανάλογα και από το αποτέλεσμα του αγώνα του Σαββάτου».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.