Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
Φιλική «τεσσάρα» από τον Ατρόμητο, με επιστροφή Μελισσάς και Μπαζίνσκι

Φιλική «τεσσάρα» από τον Ατρόμητο, με επιστροφή Μελισσάς και Μπαζίνσκι

Η συμμετοχή των Πασχάλη Μελισσά και Μάρτσιν Μπαζίνσκι ήταν η είδηση της φιλικής «τεσσάρας» του Ατρομήτου επί της Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη στο γήπεδο της ομάδας των βορείων προαστίων. Περόνε, Κάμπας και Καλαντζής (δύο) πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

89

Το σκορ άνοιξε ο Περόνε στο 35 με πέναλτι που κέρδισε ο Πόποβιτς. Στη φάση αυτή ο Κροάτης επιθετικός δέχθηκε κλωτσιά και αποχώρησε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Κάμπας στο 54 με σουτ έκανε το 0-2 και εννέα λεπτά αργότερα ο Καλαντζής από πάσα του Κάμπα έκανε το 0-3. Το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης διαμορφώθηκε με σουτ του Καλαντζή στο 85 από κάθετη πάσα του Φαβάλι.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Κηπουρός, Κόρμπος, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Μασάρα, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Καραλής, Περόνε, Πόποβιτς (40 Καλαντζής). Με το ξεκίνημα της επανάληψης αγωνίστηκαν οι Καραγκιολίδης, Μπλένχιο, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Καλαντζής, Σαρμέντο, Κάμπας, και στο τελευταίο ημίωρο οι Μπαζίνσκι, Μπρίτο, Φαβάλι, Κουτσόπουλος.

* Ο Τάτος έκανε την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα γιατί έχει χτύπημα στα πλευρά από το ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ και ο Μιχαηλίδης προπονήθηκε ατομικά. Οι δύο παίκτες αναμένεται να μπουν την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

* Ξεκινάει την Πέμπτη η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (12:30 -20:30). Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 8.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ «το Τμήμα Διαχείρισης ζητάει την κατανόηση των φιλάθλων της ομάδας με αφορμή τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν μπροστά στα εκδοτήρια εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ επειδή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το σύστημα του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου. Έχει επισημάνει ωστόσο την ανάγκη έκδοσης Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου για την διευκόλυνση των φιλάθλων του συλλόγου καθώς θα γίνεται πιο εύκολη η διαδικασία έκδοσης ενός απλού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια».

* Η ομάδα Νέων (U-21) ηττήθηκε από τον Άγιο Ιερόθεο με σκορ 3-1 για το Κύπελλο της ΕΠΣΑ.

* Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Λημνιός και Βασίλης Καραγκούνης πήραν μέρος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη η Εθνική Παίδων με την αντίστοιχη της Β.Ιρλανδίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
Cookies