Απέσυραν τη συμμετοχή τους Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη στον τελικό του Ευρωπαϊκού
Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθεί ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, αφού οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη απέσυραν τη συμμετοχή τους, λόγω ασθενείας. Η Τσιαρτσιάνη τις προηγούμενες ημέρες ανέβασε υψηλό πυρετό, λόγω ίωσης, ενώ τη Δευτέρα οι εξετάσεις έδειξαν ότι η Βίκυ Αρβανίτη ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.
Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθεί ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, αφού οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη απέσυραν τη συμμετοχή τους, λόγω ασθενείας.
Η Τσιαρτσιάνη τις προηγούμενες ημέρες ανέβασε υψηλό πυρετό, λόγω ίωσης, ενώ τη Δευτέρα οι εξετάσεις έδειξαν ότι η Βίκυ Αρβανίτη ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο τουρνουά του Παγκοσμίου Σιρκουί με ακόμη δύο στάσεις (Κίνα, 27 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου και Ταϋλάνδη, 3-9 Νοεμβρίου).
Πριν από το επόμενο ταξίδι τους στο εξωτερικό, Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη θα πάρουν μέρος σε καμπ στο Ρέθυμνο (11-18 Οκτωβρίου) με τη συμμετοχή των Γερμανίδων Γκόλερ/Λούντβιγκ και Χόλτβικ/Ζέμλερ, καθώς και τον Βανμπρίνταμ/Μούχα από το Βέλγιο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.