Στην 7η θέση του όπεν της Βαρκελώνης τερμάτισαν Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη
Την 7η θέση στο τουρνουά Οπεν της Βαρκελώνης κατέλαβαν τελικά οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη. Το ελληνικό «δίδυμο» ηττήθηκε το Σάββατο με 2-0 σετ (21-10, 21-17) από τις Γερμανίδες Γκόλερ / Λούντβιγκ με αποτέλεσμα να μην πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ολοκλήρωσαν έτσι την παρουσία τους στο ισπανικό τουρνουά και επόμενος σταθμός τους θα είναι η Ρωσία και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (16-19/09).
Την 7η θέση στο τουρνουά Οπεν της Βαρκελώνης κατέλαβαν τελικά οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη. Το ελληνικό «δίδυμο» ηττήθηκε το Σάββατο με 2-0 σετ (21-10, 21-17) από τις Γερμανίδες Γκόλερ / Λούντβιγκ με αποτέλεσμα να μην πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ολοκλήρωσαν έτσι την παρουσία τους στο ισπανικό τουρνουά και επόμενος σταθμός τους θα είναι η Ρωσία και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (16-19/09).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.