Πτωτικά κινούνται τη Δευτέρα, για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, οι τιμές του πετρελαίου, αγγίζοντας τα 70 δολάρια το βαρέλι, καθώς οι επενδυτές αναμένουν στοιχεία από την αμερικανική οικονομία που να καταδεικνύουν ανάκαμψη της καταναλωτικής ζήτησης.
Πτωτικά κινούνται τη Δευτέρα οι τιμές του πετρελαίου, καθώς οι επενδυτές αναμένουν στοιχεία από την αμερικανική οικονομία που να καταδεικνύουν ανάκαμψη της καταναλωτικής ζήτησης.
Το αργό πετρέλαιο, στα συμβόλαια παράδοσης Σεπτεμβρίου, υποχώρησε έως 1% στα 70,22 δολάρια.
Την περασμένη Παρασκευή, είχε «γλιστρίσει» στα 70,93 δολάρια, καθώς το δολάριο είχε ενισχυθεί, ενώ η βενζίνη είχε σημειώσει την υψηλότερη πτώση σε επτά συνεδριάσεις.
Το τελευταίο εξάμηνο, τα προσθεσμικά συμβόλαια στη Νέα Υόρκη έχουν καταγράψει κέρδη άνω του 85%. Στις 30 Ιουνίου, είχε σκαρφαλώσει στο υψηλό οκταμήνου των 73,38 δολαρίων.
Το Μπρεντ υποχώρησε έως 0,6% στα 73,16 δολάρια το βαρέλι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας