Το χρυσό μετάλλιο πήραν Τσιμπουκέλης και Καρώνης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 420
Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο σε σπουδαίους διεθνείς αγώνες, πανηγύρισε η ελληνική ιστιοπλοΐα. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 που ολοκληρώθηκε στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας, οι Αντώνης Τσιμπουκέλης - Γιώργος Καρώνης ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Σε σύνολο 10 ιστιοδρομιών συγκέντρωσαν 26 βαθμούς και μάλιστα στην τελευταία κούρσα δεν χρειάστηκε να αγωνιστούν.
Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο σε σπουδαίους διεθνείς αγώνες, πανηγύρισε η ελληνική ιστιοπλοϊα. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 που ολοκληρώθηκε στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας οι Αντώνης Τσιμπουκέλης – Γιώργος Καρώνης ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.
Σε σύνολο 10 ιστιοδρομιών οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Τ.Κ. συγκέντρωσαν 26 βαθμούς με 2 πρώτες θέσεις, 2 δεύτερες, μια τρίτη, 2 πέμπτες, 1 έβδομη, 1 εικοστή-πέμπτη, ενώ στην τελευταία κούρσα δε χρειάστηκε να αγωνιστούν.
Αξίζει να αναφερθεί ότι και πέρυσι η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τους Μιχάλη Μηλαίο – Βαγγέλη Μιτάκη.
Το αργυρό μετάλλιο πήραν οι Νεοζηλανδοί Φ. Λάρντις – Φ. Ντράμοντ και το χάλκινο οι Βρετανοί Μπ. Πάλμερ – Κ. Γουίβερ. Οι Τ. Μπακατσιάς – Α. Μπακατσιάς κατέλαβαν την 19η θέση μεταξύ 61 ιστιοπλόων του «χρυσού» στόλου.
Στον αντίστοιχο στόλο των κοριτσιών οι Ν. Παπαγιαννάκου – Σ. Φραγκιαδάκη τερμάτισαν 23ες με 147β.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.