Σε αύξηση των ιδίων κεφαλαίων της κατά 14 εκατ. ευρώ προχωρεί η RF Energy
Σε αύξηση των ιδίων κεφαλαίων της, κατά 14 εκατ. ευρώ, αποφάσισε να προχωρήσει η RF Energy, θυγατρική εταιρία του ομίλου της FG Europe, με στόχο την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος. Η συμμετοχή της FG θα μειωθεί σε 30% από 40% σήμερα.
Σε αύξηση των ιδίων κεφαλαίων της, κατά 14 εκατ. ευρώ, αποφάσισε να προχωρήσει η RF Energy, θυγατρική εταιρία του ομίλου της FG Europe, με στόχο την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της FG Europe αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην εν λόγω αύξηση, σταθμίζοντας το δυσμενές οικονομικό κλίμα την παρούσα περίοδο.
Το ποσοστό που αντιστοιχεί στα δικαιώματα που δεν θα ασκηθούν από την FG, θα καλυφθεί από εταιρία συμφερόντων του βασικού της μετόχου κ. Γεωργίου Φειδάκη, διατηρουμένης έτσι της μετοχικής σχέσγς FG Europe, Γ.Φειδάκης 50% – εταιρία συμφερόντων οικογένειας Ρέστη 50%.
Η μη συμμετοχή της FG Europe στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της RF Energy θα μειώσει το ποσοστό συμμετοχής της από 40%, που είναι σήμερα, σε 30%.
Ωστόσο, θα εξακολουθήσει να έχει την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και να ασκεί το μάνατζμεντ της RF Energy, οι οικονομικές καταστάσεις της οποίας θα συνεχίσουν να ενοποιούνται από την FG Europe.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.