Ταχύτερος ο Λορένθο στις ελεύθερες δοκιμές του αμερικανικού GP
Ο Χόρχε Λορένθο πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στην δεύτερη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην Λαγκούνα Σέκα, λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές του αμερικανικού GP.
Ο Χόρχε Λορένθο πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στην δεύτερη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην Λαγκούνα Σέκα, λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές του αμερικανικού GP.
Η κορυφή της κατάταξης κρίθηκε και πάλι στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:21.799, που είναι και η καλύτερη επίδοση του αγωνιστικού τριήμερου ως τώρα.
Μόλις 0.036 πιο αργός από τον Λορένθο ήταν ο Κέισι Στόνερ της Ducati στην δεύτερη θέση, ενώ τρίτος κατέληξε ο ταχύτερος των χτεσινών δοκιμών, Βαλεντίνο Ρόσι με την άλλη εργοστασιακή μοτοσικλέτα της Yamaha, με διαφορά κάτι λιγότερο από τέσσερα δέκατα σε σχέση με τον team mate του.
Ο Τόνι Ελίας κατάφερε να φέρει την Honda της δορυφορικής Gresini πάνω από τις εργοστασιακές RC212V των Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Ντάνι Πεντρόσα.
Ο Τεξανός Κόλιν Εντουαρντς χάρισε στην Tech 3 Yamaha την έβδομη θέση, μία μπροστά από την Suzuki του Κρις Βερμιούλεν, ενώ ο Νίκι Χέιντεν σημείωσε τον ένατο καλύτερο χρόνο.
Τον Αμερικανό αναβάτη της Ducati ακολούθησε στην κατάταξη ο Τζέιμς Τόζλαντ, κλείνοντας την πρώτη 10άδα για λογαριασμό της Tech 3 Yamaha.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας