Διευκρινίσεις από τον ΟΛΘ για την παραχώρηση του εμπορευματικού σταθμού
Διευκρινίσεις σχετικά με την παραχώρηση του εμπορευματικού σταθμού του λιμένα και την επέκταση του έκτου προβλήτα δίνει με ανακοίνωσή του, τη Δευτέρα, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης. Ο προσωρινός ανάδοχος έχει κηρυχθεί έκπτωτος.
Διευκρινίσεις σχετικά με την παραχώρηση του εμπορευματικού σταθμού του λιμένα και την επέκταση του έκτου προβλήτα έδωσε με ανακοίνωσή του, τη Δευτέρα, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα τονίζεται ότι το ΔΣ της εταιρείας δεν έχει λάβει καμία περαιτέρω απόφαση για την εξέλιξη του εν λόγω διαγωνισμού, εκτός από την τελευταία, στις 11 Φεβρουαρίου, όπου κήρυξε έκπτωτο τον προσωρινό ανάδοχο και αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στο διαγωνισμό.
Σε ό,τι αφορά στην εκτέλεση των έργων επέκτασης του 6ου προβλήτα τονίζονται τα ακόλουθα:
Ως σήμερα έχει ολοκληρωθεί η θεμελίωση επέκτασης λιμενικού έργου (κρηπιδότοιχου) 600 μέτρων, καθώς και μια σειρά συμπληρωματικών έργων που συνδέονται άμεσα με την εν λόγω διαδικασία, με ίδια κεφάλαια του ΟΛΘ.
Βάσει των ανωτέρω, σε περίπτωση που ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ κριθεί άγονος, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα και την ετοιμότητα να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της εκτέλεσης του παραπάνω έργου επέκτασης του 6ου προβλήτα, προκηρύσσοντας αντίστοιχους διαγωνισμούς για την κατασκευή των έργων υποδομής και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας