Νίκη στο ντέρμπι και πρώτη θέση για τον Εορδαϊκό στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής
Ντέρμπι κορυφής είχαμε και στο 2o όμιλο της Γ Εθνικής. Ο Εορδαϊκός επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΝΕ στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Μακεδονικός στραβοπάτησε στη Θεσσαλονίκη και αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Παναιτωλικό, αποτέλεσμα που τον έριξε στην τέταρτη θέση, καθώς τον πέρασε η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 4-0 του Οδυσσέα.
Ντέρμπι κορυφής είχαμε και στο 2o όμιλο της Γ Εθνικής. Ο Εορδαϊκός επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΝΕ στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Μακεδονικός στραβοπάτησε στη Θεσσαλονίκη και αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Παναιτωλικό, αποτέλεσμα που τον έριξε στην τέταρτη θέση, καθώς τον πέρασε η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 4-0 του Οδυσσέα.
Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εορδαϊκό και στον ΠΑΟΝΕ χαρακτηριζόταν ως το απόλυτο ντέρμπι. Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου βρισκόταν στην κορυφή στις τελευταίες αγωνιστικές και πραγματοποιούσαν εκπληκτικές εμφανίσεις, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν αρχίσει να επανέρχονται μετά από κάποια ατυχή αποτελέσματα και να κερδίζουν έδαφος.
Τα τέρματα για τον Εορδαϊκό σημείωσαν οι Καραγιάννης με κεφαλιά στο 52 και ο Τοπάλης στο 73.
Ο Μακεδονικός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και απέσπασε ισοπαλία 0-0. Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν πόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους ανέβαζαν την ψυχολογία και για τη συνέχεια.
Η Δόξα Δράμας πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη νίκη με 4-0 εκτός έδρας απέναντι στον Οδυσσέα.
Ο προπονητής του Οδυσσέα, Αντώνης Μιχαλακόπουλος είδε την παλία του ομάδα να παίρνει τη νίκη με τα τέρματα των Σουλτανίδη, Μουρατίδη, Αγγου και Πινδώνη και να φεύγει νικήτρια από το δημοτικό γυμναστήριο των Σερρών.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.