«Έφοδο» στο κατάστημα που είχε ανοίξει τις τελευταίες ημέρες στο Κολωνάκι η βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Stanleybet, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Το κατάστημα έκλεισε, λόγω παράβασης του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών.
«Έφοδο» στο κατάστημα που είχε ανοίξει τις τελευταίες ημέρες στο Κολωνάκι η βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Stanleybet, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.
Η εταιρεία είχε ανοίξει πριν από μία εβδομάδα και άλλο ένα κατάστημα στην Καλαμαριά, σε μία προσπάθεια να «σπάσει» το μονοπώλιο που έχει ο ΟΠΑΠ μέχρι το 2020 στα τυχερά παιχνίδια και συγκεκριμένα στον στοιχηματισμό σε αθλητικά γεγονότα.
Η διοίκηση του ΟΠΑΠ έχει προειδοποιήσει τη βρετανική εταιρεία ότι με αυτή την κίνηση της αναλαμβάνει «τεράστιο νομικό και οικονομικό κίνδυνο».
Οι αστυνομικοί έκλεισαν το κατάστημα, ενώ προχώρησε σε συλλήψεις του υπευθύνου και ενός 20χρονου φοιτητή, ο οποίος συμμετείχε στα στοιχήματα που παίζονταν μέσω Internet και αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια με εισαγγελική προφορική εντολή.
Στο χώρο του γραφείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο εκτυπωτές, 5.185 ευρώ και άλλα αντικείμενα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας