Τα πρώτα τετράτροχα εκθέματα πέρασαν τις πύλες του νέου μουσείου της Porsche, καθώς τμήματα του εντυπωσιακού, ομολογουμένως, οικοδομήματος οδεύουν προς την ολοκλήρωση της κατασκευής τους.
Τη νέα τους στέγη απέκτησαν πολύτιμες Porsche περασμένων δεκαετιών, καθώς το νέο μουσείο της φίρμας δείχνει, πλέον, ικανό να φιλοξενήσει ένα σεβαστό αριθμό αυτοκινήτων.
Τα πρώτα τετράτροχα εκθέματα πέρασαν τις πύλες του εντυπωσιακού κτιριακού συγκροτήματος, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας περίπου 80 ιστορικές Porsche θα μεταφερθούν στην Στουτγάρδη, όπου εδρεύει το νέο μουσείο.
Με δεδομένο ότι όλα τα οχήματα που θα φιλοξενούνται στις νέες εγκαταστάσεις της Porsche θα παραμένουν λειτουργικά και θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις ανάλογου χαρακτήρα, οι συλλογές του μουσείου θα ανανεώνονται συνεχώς.
Το συνολικής έκτασης 13.333 τ.μ. μουσείο της Porsche αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2008.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.