Με 3-0 σετ ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από τη Σεβεροντοντσάκα
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποχρεώθηκε στην πρώτη της ευρωπαϊκή ήττα από την ουκρανική Σεβεροντοντσάκα με 3-0 σετ την Πέμπτη στο πλαίσιο της Β φάσης του Challenge Cup γυναικών.
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποχρεώθηκε στην πρώτη της ευρωπαϊκή ήττα από την ουκρανική Σεβεροντοντσάκα με 3-0σετ την Πέμπτη στο πλαίσιο της Β φάσης του Challenge Cup γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» έχασαν στα σημεία το πρώτο σετ, αλλά δεν άντεξαν στην πίεση της ουκρανικής ομάδας. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν εν όψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί τηνΠέμπτη 13 Νοεμβρίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.