Γκούμας, Νίλσον και Νίνης δεν πηγαίνουν στο «Κλ. Βικελίδης»
Οι αποφάσεις του Τεν Κάτε σxετικά με τους παίκτες που περιλαμβάνει στα πλάνα του για κάθε παιχνίδι, προκαλούν έκπληξη σε πολλούς και δεν θα αποτέλεσε εξαίρεση ούτε η αποστολή που επέλεξε για το ματς με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης». O Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γιάννη Γκούμα, τον Μίκαελ Νίλσον αλλά και τον Σωτήρη Νίνη. - «Ξεχάστε» την Ιντερ είπε ο Τεν Κάτε - Πλήγμα με «Κάρα» - Εκ νέου υπέρ του γηπέδου στον Βοτανικό απεφάνθη το ΣτΕ
Οι αποφάσεις του Τεν Κάτε σxετικά με τους παίκτες που περιλαμβάνει στα πλάνα του για κάθε παιχνίδι, προκαλούν έκπληξη σε πολλούς και δεν θα αποτέλεσε εξαίρεση ούτε η αποστολή που επέλεξε για το ματς με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης».
O Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γιάννη Γκούμα, τον Μίκαελ Νίλσον αλλά και τον Σωτήρη Νίνη. Το ίδιο ισχύει και για τους Καραγκούνη, Ρουκάβινα, Μάντζιο, Λεοντίου, Παπαδόπουλο, Καρνέζη, Σιόντη.
Ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Τεν Κάτε, αλλά πήρε την ευκαιρία του, με την απόδοσή του στα τελευταία δύο παιχνίδια έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στην προβληματική αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Οι δηλώσεις του όμως, μετά το παιχνίδι με την Ιντερ περί λάθος τακτικής, φαίνεται πως ενόχλησαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και πιθανότατα να είναι η αιτία του αποκλεισμού του για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.
Απορίας άξια είναι και περίπτωση του Νίλσον, ο οποίος δεν είχε κακή απόδοση με την Ιντερ, ενώ ο Σωτήρης Νίνης μένει εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Πέμπτης ξεκίνησε με ζέσταμα. Στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, το ένα δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσε με δίτερμα, ενώ το άλλο επίσης δούλεψε στην κυκλοφορία αλλά ολοκλήρωσε με εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.