Αποκλείστηκε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας στο μπάντμιντον
Χωρίς τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη της Αθήνας θα διεξαχθεί η συνέχεια του μονού στο μπάντμιντον των ανδρών, καθώς ο Ταουφίκ Χινταγιάτ αποκλείστηκε στη φάση των «32». Ο αθλητής από την Ινδονησία, ο οποίος γιόρτασε χθες τα 27α γενέθλιά του, είχε προσβληθεί πρόσφατα από δάγκειο πυρετό, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο πριν από δύο εβδομάδες από το νοσοκομείο και να μη βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.
Χωρίς τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη της Αθήνας θα διεξαχθεί η συνέχεια του μονού στο μπάντμιντον των ανδρών, καθώς ο Ταουφίκ Χινταγιάτ αποκλείστηκε στη φάση των «32».
Ο αθλητής από την Ινδονησία, ο οποίος γιόρτασε χθες τα 27α γενέθλιά του, είχε προσβληθεί πρόσφατα από δάγκειο πυρετό, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο πριν από δύο εβδομάδες από το νοσοκομείο και να μη βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.
Σε αναμετρήσεις για τη φάση των «32» του μονού των ανδρών στο τουρνουά μπάντμιντον των Ολυμπιακών Αγώνων σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.