Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Πόρτσμουθ για τον Μαρσέλο Μάτος αποκαλύπτει η βρετανινή εφημερίδα «Sun». Η πώληση του Μουντάρι στην Ίντερ έναντι 16 εκατ. ευρώ καθιστά, πλέον, τους «πομπέις» ικανούς να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή και η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ο Ρέντναπ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Μάτος».
Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Πόρτσμουθ για τον Μαρσέλο Μάτος αποκαλύπτει η βρετανινή εφημερίδα «Sun».
Η πώληση του Μουντάρι στην Ίντερ έναντι 16 εκατ. ευρώ καθιστά, πλέον, τους «πομπέις» ικανούς να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή και η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ο Ρέντναπ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Μάτος».
Στο ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος επιθυμεί να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ προσθέτει: «Ο Μάτος πήγε στον Παναθηναϊκό από την Κορίνθιανς, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Τεβες και τον Μασεράνο, που αγωνίζονται στην Αγγλία με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ».
Και επίσημα ο Μελίσσης
Το τελευταίο επεισόδιο της μεταγραφής του Χρήστου Μελίσση από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό «παίχθηκε» το μεσημέρι της Τετάρτης (30/7) με την επίσημη ανακοίνωση. Το «τριφύλλι», λοιπόν, ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Ελληνα επιθετικού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά και την παραχώρηση του Φίλιππου Δάρλα στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Μελίσση, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής Φίλιππος Δάρλας παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.