Η Τσέλσι έδωσε άδεια στον Ντρογκμπά να συζητήσει με τη Μίλαν
Αδεια στον Ντιντιέρ Ντρογκμπά να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Μίλαν έδωσε η Τσέλσι, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου των ροσονέρι, Αντριάνο Γκαλιάνι στην Gazzetta dello Sport.
Αδεια στον Ντιντιέρ Ντρογκμπά να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Μίλαν έδωσε η Τσέλσι, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου των ροσονέρι, Αντριάνο Γκαλιάνι στην Gazzetta dello Sport. Ο άνθρωπος που χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα στην ομάδα του Μιλάνου, επεσήμανε ακόμη ότι οι δευτεραθλητές Αγγλίας δεν επιθυμούν να πουλήσουν τον Αντρι Σεφτσένκο.
«Η Τσέλσι μας έδωσε την άδεια να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις με το Ντρογκμπά» τονίζει ο Γκαλιάνι στο σημερινό φύλο της ιταλικής εφημερίδας και συνεχίζει:
«Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και με τον Αντρι. Η Τσέλσι δεν θέλει να τον πουλήσει κι αυτό μας στεναχωρεί ιδιαίτερα».
Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν επιβεβαίωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές και με τον ατζέντη του στράικερ της Μπαρτσελόνα, Σάμουελ Ετό: «Ο Ετό θέλει να παίξει σε μας, παρά το γεγονός ότι την επόμενη περίοδο δεν θα συμμετέχουμε στο τσάμπιονς λιγκ, αλλά στο κύπελλο UEFA».
Ο Γκαλιάνι είπε ακόμη ότι η Μίλαν ενδιαφέρεται και για τον επιθετικό της Αρσεναλ, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, εμφανίστηκε σίγουρος για τη μη παραχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγας στη Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα αποχώρησης του Σεσκ από την Αρσεναλ».
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.