Ο Ντενίσοφ της Ζενίτ, αρνήθηκε την πρόσκληση του Χίντιννκ για το Euro
Ο Ιγκόρ Ντενίσοφ, που μερικές ημέρες πριν πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αρνήθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ρωσίας, Γκούους Χίντινκ, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην ομάδα προεπιλογής για το Euro 2008. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Χίντινκ.
Ο Ιγκόρ Ντενίσοφ, που μερικές ημέρες πριν πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αρνήθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ρωσίας, Γκούους Χίντινκ, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην ομάδα προεπιλογής για το Euro 2008.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Χίντινκ, που εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του 24χρονου μέσου στον τελικό του Μάντσεστερ απέναντι στους Ρέιντζερς (ο Ντενίσοφ σκόραρε το πρώτο γκολ).
«Τον προσκαλέσαμε αλλά αρνήθηκε. Είναι επιλογή του» είπε στους δημοσιογράφους ο Χίντινκ. «Πιθανότατα δεν ένιωθε έτοιμος για να πάρει θέση στην εθνική ομάδα. Θα τον έχω όμως κατά νου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010».
Ακόμη, ο Χίντινκ δήλωσε ότι ο θρίαμβος της Ζενίτ θα έχει θετικό αντίκτυπο στην παρουσία της Ρωσίας στην τελική φάση του Euro: «Αυτή η νίκη της Ζενίτ έδωσε τεράστια ώθηση στο ρωσικό ποδόσφαιρο».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.